Om mig/kontakt

Välkommen till Doitforyourself!

Ett blivande fotbollsproffs? Det var i alla fall min stora dröm i många år, allt kretsade kring fotboll och all min lediga tid spenderades som oftast på en fotbollsplan. Ensam eller med vänner. Men idag ser allt annorlunda ut…

Året 2007 valde jag att flytta från Sundsvall till Stockholm för att utbilda mig till Idrottsledare, när utbildningen var klar var tanken sedan att flytta tillbaka igen. Men innan jag visste det hade 8 år i huvudstaden passerat, åtta år jag sent kommer glömma. Dessa år har givit mig otroligt mycket. Men närheten/saknaden till familj/vänner, natur och fjäll fick mig att hösten 2015 flytta hem igen. Sundsvall, i mitt hjärta.

Drömmar om en fotbollskarriär och utbildad Idrottsledare. Ja, träning och hälsa har alltid varit en stor del av mitt liv och är så fortfarande. En passion här i livet helt enkelt. Numer trivs jag som bäst i löparskorna, i grupp eller ensam i något naturskönt område. Löpningen kompletterar jag med varierad styrketräning på gymmet. Och för att inte glömma, – fjällen! Min frizon här i livet, där jag brukar göra grymma svängar i backarna.

Det jag vill med min blogg är att dela med mig av mina egna träningserfarenheter, tipsa och motivera andra människor till rörelse och vardagliga hälsosamma val. Men samtidigt också få höra vad mina läsare har att säga. Alla är vi olika. Alla kan vi olika mycket. Men hjälps vi åt kommer vi långt.

Ni hittar mig på:

Bloggen – Doitforyourself
Facebook – mari.doitforyourself
Instagram – mari.doitforyourself

Ni kan maila mig på:

erikssonmari4@gmail.com