Jobb som löpcoach

Hörrni! Jag har inte berättat, eller såhär är det egentligen – jag har ju nämnt det lite smått tidigare, att något varit på gång men inte mer än så. Jag ville när jag nämnde det vara helt säker på att det skulle bli av först, vilket det i och för sig inte blivit ännu, eftersom min stukade fot satte stopp för det.

Men så snart foten är hel kör jag..

Jag har fått jobb som löpcoach på SportsGym

Hur galet är inte det? Jag löpcoach liksom!!! Så jädra kul! Utbildningen på Urban Tribes har gett utdelning alltså och jag ser med spänning fram emot att få sätta igång. Det ska bli grymt att få inspirera och motivera andra till att göra det jag själv gillar mest.

Från en början kommer det bli ett pass i veckan, sedan får vi se hur vi utvecklar det. Men först och främst ska jag rehaba min fot och vara helt säker på att den håller. Jag vill verkligen inte riskera något. Men som sagt, så himla himla kul! Jag återkommer när det är dags att köra igång…

Du som bor i Sundsvall, hänger du med?

IMG_6120

6 tankar på “Jobb som löpcoach

  1. Vad roligt, grattis 🙂
    Hoppas foten blir bra så du kan börja springa igen snart

Lämna en kommentar