En morgon på ett berg

Tisdag och det är ledig dag – Sveriges Nationaldag för att vara exakt. En dag som ska firas stort tycker jag – vårt fina land. GRATTIS!

Utöver denna stora dag kan jag inkassera ytterligare ett svettigt pass på gymmet, som avverkades igår – även denna gången uppe på en cykel men nu med en rumpa som ömmade (hur sjutton gör ni som cyklar mycket, en kan ju knappt sitta normalt efter bara en gång på sadeln). Vad ska det här bli? Ska det bli en cyklist av mig, tro? Hm, tveksamt!! (men man vet aldrig). Ni kommer i alla fall få se mycket cykel här framöver – fram till att jag kan hoppa ner i löparskorna igen. Som det ska springas sedan..

Idag tisdag gör jag annat men den startade faktisk på en cykel – morgonen började uppe på Norra Berget, min favoritplats här i Sundsvall. Sittandes på muren, med benen dinglande över kanten och blicken försjunken i den fantastiska utsikt som är. Solen strålade, klockan var tidigt, det var tyst och jag var så ensam jag kunde bli där uppe. Jag cyklade sedan lugnt hem på min blåa fara och njöt av en god frukost. Hur har du haft det idag? 

IMG_6544

 

2 tankar på “En morgon på ett berg

  1. Nu cyklar ju inte jag tokmycket men har ändå skrapat ihop snart 90 mil den här våren. Jag kan säga så här, det gör överjävligt ont i början men på nåt konstigt vis verkar bakdelen vänja sig en smula med tiden. På racercyklar är sadlarna ännu smalare och hårdare än på en ”vanlig” cykel så bra cykelbyxor med padding är ett måste, sen får man successivt utöka antalet pass och längden på dem. Jag bävar för Vätternrundan för jag har rejält ont efter ”bara” 15 mil men man får stå och cykla en stund så lättare det lite 😊 Hoppas foten din snart är springbar igen och grattis till nya jobbat!! Kul! 😃 Kram

    • Men herre, har cyklat tre pass på några dagar och har Såå ont. Men måste nog vänja in den mer. Minns när jag utbildade mig till spinninginstruktör, en utb på en vecka. Kunde knappt sitta på en vanlig stol. Haha 🙂 Spännande med Vätternrundan, kommer gå Såå bra. Kraaam

Lämna en kommentar