Svettfest och glädjen över att vara tillbaka

Wow – vilken underbar känsla det var att traska in på gymmet i fredags och dra av ett härligt överkroppspass. Som jag skrev här, ibland måste man (både jag och alla ni andra) vara ifrån det där som man älskar så högt – för att sedan uppskatta det än mer. Det var lite så nu. Som jag gillart!

Fredagens pass

Passet i fredags blev en genomtänkt timme för hela överkroppen. Två övningar per muskelgrupp x 4 set. Jag la fokus på att tekniken skulle sitta och att kroppen på ett lugnt sätt skulle få vakna till liv efter vilan. Allt kändes perfekt!

IMG_6371

Lördagens pass

Som ni alla vet vid det här laget är ju löpning det allra bästa, men eftersom foten inte tillåter löpning ännu ville jag få in konditionen på annat sätt. Och som jag även nämnde här – ibland bara måste man bita i det sura äpplet och just do it. Jag klev in på gymmet, pluggade in peppig musik i öronen och klev sedan upp på en spinningcykel. 20 km senare var jag genomblöt i svett, endorfinhög och införstådd i att det är rätt kul att cykla ändå, och då denna gången på en spinningcykel. Gött! Avslutade passet med lite styrka och rehab.

Im back on track! 

IMG_6399

4 tankar på “Svettfest och glädjen över att vara tillbaka

  1. Yes, nu är du igång och på rätt väg igen, snart springer du nog också ska du se 🙂

Lämna en kommentar