Dagarna efter Göteborgsvarvet

Mer än ett dygn har gått sedan jag tillsammans med många andra sprang Göteborgsvarvet under en fantastisk lördag som bjöd på en enorm folkfest. Känslorna efteråt har varit lite överallt faktiskt, ni vet, man blir rätt tom efter en sådan påfrestning. Men – allt det fina som var har faktiskt vägt upp allt.

Tankarna efteråt

Som jag skrev ovan – efter både den nervositet som fanns inför loppet och den temperatur som inte min kropp vant sig vid krävdes en hel del av både mig och de dagarna som varit efteråt. Jag har verkligen varit helt sopslut. Tom liksom. Jag har inte ont någonstans alls, utan det hänger mer en förlamande trötthet över mig som bevittnar om vad jag faktiskt gjorde i lördags. Men utöver det är jag mäkta stolt över mig själv, sånär som på sportdrycken jag skulle ha slopat. Men det är lätt att vara efterklok sägs det.

Annars kommer jag framöver givetvis se tillbaka på den här helgen som något riktigt riktigt bra. En tjejweekend med extra allt, tillsammans med mitt löparteam (Ida och Malin) som för övrigt verkar bli ett tight team som håller ihop i framtiden. Grymt kul att ha funnit så likasinnade tjejer. Vi har Åre tillsammans att se fram emot nu, men jag tror vår helg i Göteborg kommer leva kvar länge i våra samtal. Eller vad säger ni?

Hur upplevde du själv dagarna efteråt?

IMG_5973

Idag är jag åter tillbaka i vardagen och istället för att byta om och värma upp inför ett kommande träningspass, ska jag istället ikväll få äran att värma upp alla de anmälda till Stenstansloppet här i Sundsvall. Vilket kommer bli riktigt kul! Ses vi? Annars, ha en fin tisdag!

2 tankar på “Dagarna efter Göteborgsvarvet

  1. Åh, härliga bilder från Götet! Den där marängdesserten….. 😉

Lämna en kommentar