Jag laddar direkt om för nya utmaningar.

Helgens äventyr och endorfinpåslag som varit har knappt hunnit lägga sig (vilket det ännu inte har gjort) förrän jag behövde byta fokus – tankarna är i Göteborg för tillfället. På lördag springer jag nämligen Göteborgsvarvet tillsammans med Ida och Malin eller njaa, egentligen inte. Vi startar inte ens samtidigt men det är hos Ida jag och Malin är joa under helgen. Så ja, ni fattar. Galet roligt ska det bli.

Idag ömmar kroppen som aldrig förr, benen ser ut som tredje världskriget och just nu går faktiskt all energi åt till att försöka minska det här – jag vill så gärna kunna träna några kvalitativa pass innan det är dags att packa väskan och åka söderut igen.

Lite foam roller och lugn fysisk aktivitet ska säkert gå bra. Men förberedd inför vad som komma skall? Hmm..Nja!! Inte det minsta egentligen men detsamma uttryckte jag mig inför Bagheera Fjällmaraton förra året, och hur det gick vet ni redan. Sjuuukt bra. Så ja, kanske. Laddar jag med bra med mat och gör det utefter dagsform och vad det är, då blir det säkert topp. Annars tänker jag fira min födelsedag (fyller år på lördag), njuta järnet av Göteborg och sällskapet som jag får från Ida och Malin.

Är det några av er som ska springa?

IMG_0570

 

4 tankar på “Jag laddar direkt om för nya utmaningar.

Lämna en kommentar