SportsGym Storsjö Strand

Alltså, det finns ju gym och så finns det gym och så finns det ytterligare gym. Vissa gym är liksom bara sådär överjäkla bra att en önskar att något liknande fanns i samma stad där en själv bor.

Det är SportsGym Storsjö Strand jag pratar om

Gymmet som utbildningen höll till på i helgen, i Östersund, var något utöver det vanliga ska jag säga er. En stooor lekpark för vuxna helt enkelt. Eller i alla fall en lekpark för vuxna som älskar att spendera tid på ett gym. Det fanns allt och lite därtill.

Har du varit där? Om inte – har du vägarna förbi, stanna till och kör ett pass.

Oavsett vad, om du gillar hinderbanor, skidor eller kampsport så fanns det tillgängligt. En stor oas av oändliga möjligheter. Allt detta i en enorm lokal som var inredd med en hård och modern touch med en grymt peppande miljö. Alla tummar upp!

Image Image-1

Jag, Maria och Isabelle hann faktiskt med ett pass på lördagskvällen, innan vi drog vidare för middag ute på stan. Det blev ett rätt simpelt blandpass, då ingen av oss hade den där sprudlande energin till att bygga upp ett pass, efter en lång dag men det gav ändå lite träningsvärk dagen efter (framför allt i rumpan.) Heja heja!

50 våningar på trappmaskinen
1 minuters intervaller x 10 på ett speedfit-löpband (min nya favorit)
1000 meter rodd
Lite latjolek i hinderbanan
Latsdrag 10×3

Men som sagt, vilket gym. Jag måste tillbaka, snarast – och den där peppen jag fick tog jag med mig på gymmet imorse och körde skiten ur morgonens mulna väder och dess minusgrader. Svettigt värre blev det! Vad tränar du idag?

2 tankar på “SportsGym Storsjö Strand

  1. Jag gillar ju inte ens gym men fasiken vad det har hänt grejer de senaste åren. Det där tycker ju till och med jag att det ser lite roligt ut!

Lämna en kommentar