Veckan som varit, v. 18.

Kortvecka, härliga träningspass, vårkänslor och en helg som inneburit mycket. Helgen sammanfattar jag i ett eget inlägg, imorgon. Jag måste bara liksom suga på karamellen en stund till.

Veckans träning

Gym, löpning och yoga med betoning på yoga – så har veckans melodi låtit. Med en betoning som inte riktigt hör till vanligheterna men det har blivit fyra vardagspass, ett gympass i Östersund och fyra yogapass. Jodå, jag har legat i. Kroppen har svarat och det känns riktigt bra just nu. Men vet ni – yogan har faktiskt varit de pass som jag verkligen behövt och dom pass som känts mest rätt. Men mer om det imorgon…

Måndag – Vila
Tisdag – Gym – med fokus överkropp
OnsdagIntervaller
Torsdag – Gym med fokus underkropp + löpning
Fredag – Vila
Lördag – 2 yogapass + ett gympass
Söndag – Meditation + 2 yogapass

IMG_7579

Veckan som är här nu

En ”vanlig” arbetsvecka väntar med tillhörande träning, som jag hoppas flyter på lika bra som den gjort de senaste veckorna. Kanske att jag bokar in ett yoga-pass också. Vem vet!? I slutet på veckan åker jag ner till Stockholm och möter upp Isikost-gänget, för en helg tillsammans med alla härliga kollegor samt för att springa Tough Viking. Hur kul kommer inte det bli då? Galet!

Hur ser er vecka ut? Berätta! 

2 tankar på “Veckan som varit, v. 18.

Lämna en kommentar