Kvällsintervaller en solig dag i maj

Långa, korta, backiga, lekfulla och snabba. Ja dom går att göra lite hur en vill, det är bara fantasin som stoppar. Givetvis är det intervaller jag pratar om, dem där viktiga hörnstenarna som får löpningen att utvecklas en aning.

Hur ofta springer du intervaller?

Det jag tycker är svårast dock, det är att få till passen. Att komma ut och lyckas pusha sig själv en aning.

Men, det går…i onsdags fick jag till det.

Uppvärmning:
1,5 km lugn jogg

Löpskolning:
Höga knän, tripping och hälkick

Intervaller:
45 sek x 4, med 30 sek vila
2 min vila
45 sek x 4, med 30 sek vila

2 min vila

8 branta backintervaller

Nedvarvning:
1,5 km lugn jogg

Image

2 tankar på “Kvällsintervaller en solig dag i maj

  1. 1-2 gånger/ vecka blir det intervaller för mig. Mitt problem är att jag har svårt att pusha mig själv utomhus om jag springer ensam. Det funkar bättre i grupp. Löpbandet är också bra, ”bara” att springa i den inställda farten.

Lämna en kommentar