Jag tar mig an ytterligare en utbildning

Jag fortsätter året 2017 i spåret att kliva utanför boxen och göra saker jag inte alls trodde jag skulle göra. Löpcoachutbildningen är en sådan grej till exempel. En utbildning jag aldrig kommer ångra men något jag länge drömt om. Detta som komma skall är kanske inget jag drömt om direkt, men helt klart något jag vill ha in i mitt liv, på ett eller annat sätt och nu blir det verklighet.

Men jaha!! Vad är det jag har på gång då?

Jag ska bli en yoga-tjej.

Det är sjukt surrealistiskt att jag ens tar dom orden i min mun. Fnissar lite tyst för mig själv faktiskt när jag skriver det här. Men det är sant. Ni läste rätt. I helgen ska jag och två tjejer, via SportsGym här i Sundsvall få äran att gå en yoga-utbildning i Östersund. Gaaaaalet.

Det är en tvådagars utbildning som i slutändan kommer leda till att jag kan leda grupper i yoga. Shit! Jag leda grupper i yoga? Men man måste väl våga antar jag, eller hur? Löpcoach och yoga-instruktör alltså. Jag har saker på gång kan jag säga. Vad hur och när? Det tar vi en annan gång…

Nu tänkte jag istället göra en bra torsdag och ladda för en galet bra helg. Är såå spänd av förväntan.  Ville liksom bara kika förbi och berätta om detta äventyr. Har ni några galna upptåg på gång?

Image

10 tankar på “Jag tar mig an ytterligare en utbildning

  1. Guu vad roligt 🙂 🙂 Hör av dig om du hinner ses och säga hej. Förstår om tiden inte finns. Annars får du ha en grym helg i Östersund 🙂 Kram!

  2. Men gaah, vad roligt! Jag längtar så jag dör tills jag får bli yogafröken! Vad är det för utbildning?

    • Sjukt spännande, vet samtidigt inte riktigt vad jag gett mig in på, men det blir säkert toppen 🙂

  3. Spännande och vad roligt 🙂 Jag har ett stort projekt på gång i mitt företag, som jag hoppas går i lås snart, en stor dröm som går i uppfyllelse i så fall 🙂 Men även ett mindre projekt, ska jag utbilda mig till certifierad mammamage tränare nästa vecka 🙂

Lämna en kommentar