Ett tänkt långpass som inte blev ett långpass

Du vet när en har planerat för det, laddat och förberett både för att kunna lyssna på en bra pod, valt rutt, för att slippa fundera på vilken löprunda en ska springa samt lagt fram kläder i förväg osv. Men i slutändan blir det inte riktigt som en tänkt sig..

Varit med om det någon gång?

Långpasset som blev av annan karaktär på grund av blåsten

Så långt som att byta om, slå på podden och sedan njuta av riktigt pigga ben kom jag. Eller jag kom en aningens längre ska jag säga er, för det blev ändå 8,5 km. Men sedan valde jag att vända hemåt, trots att planen var att springa mer än 10 km idag. Det var blåsten som härjat här i norr i några dagar som satte stopp för mig. Det gick bara inte. Trots riktigt pigga ben kämpade jag hela vägen – blåste det inte kraftigt i sidled så var det motvind.

Men vet ni, ibland behöver en bli besegrad. Det går liksom inte att vinna varje gång. Men nästa gång det vankas långpass hoppas jag det inte blåser storm, för snart är Göteborgsvarvet här och något långpass innan dess är jag glad om jag hinner med.

Hur har er helg varit?

Image (2)

2 tankar på “Ett tänkt långpass som inte blev ett långpass

  1. Mitt allra kortaste långpass blev bara sex kilometer. Jag hade bestämt mig för att ta tåget ut och sedan springa hem på ett riktigt långpass äventyr men så visade det sig att det inte gick några tåg på söndagarna. Istället tog jag bussen till den sista hållplatsen – som låg vid stadsdelsgränsen tre kilometer bort. Då kändes det som om det var meningen att det skulle bli ett kort pass…

Lämna en kommentar