Pigga ben innan frukost

Att sova länge har som sagt aldrig varit min grej här i livet. Imorse, på min lediga dag vaknade jag innan 06. Synd på några fina timmars sömn annars men jag klev upp, bytte om och gjorde något jag på väldigt länge inte gjort.

En löprunda innan frukost

Ja, det var länge sedan nu! Minns ärligt talat inte när det skedde sist, du vet, jag har varit på äventyr de senaste helgerna och någon morgonrunda har liksom inte fått plats. Men idag, idag blev det av och det var lika härligt som då. När det blev var och varannan helgmorgon.

Jaaaaag

Med cirka 8 minusgrader på termometern blev det lager på lager idag – jag som trodde minsann att våren var på väg. Men jag hade nog fel. Klockan slog strax innan 07 när jag stack iväg – solen hade nått precis ovanför trädtopparna, Sundsvall var tyst, den enda jag mötte var en kille som precis som jag, var ute och sprang. Vi hejade glatt och fortsatte åt våra håll. Hejar du på andra motionärer när du är ute?

Tanken slog mig när jag var ute, att löpningen känns väldigt bra just nu. En lätt känsla liksom. Jag tror såhär; mina ändringar i tekniken har gjort sitt, min variation på träningspass och vinterns mängd av styrketräning likaså. Gött! Och det är en bra känsla inför alla de lopp jag har framför mig.

Image

2 tankar på “Pigga ben innan frukost

  1. Ja, hejar nästan alltid på de jag möter när jag springer. Att le och säga hej piggar upp den tröttaste av löpare 🙂

    blogg.traninglopninglycka.se

Lämna en kommentar