Urban Tribes – Now its time

Alltså. Pirr i magen, hej och hå och allt möjligt. Nu är det nära. Its time att göra det jag så länge längtat efter.

Urban Tribes – Löpcoachutbildning

Löpcoachutbildningen är två heldagar med fredagen innehållandes den teoretiska delen respektive lördagen som innehåller den praktiska. Två dagar som jag har sett fram emot i ja – jag vet inte alls hur länge! Men kul, det ska det bli.

Det som komma skall efter utbildningen pirrar nog nästan mest i magen, ni vet – ta sig ann en löpgrupp (vilket en givetvis inte är tvungen till bara för att man går utbildningen), få peppa och inspirera. Det gillar jag. Men först, först ska jag få Diplom.

IMG_0390-1

Just nu sitter jag hemma och äter frukost, men ska snart bege mig till centralstationen, där tåget som tar mig ned till Stockholm väntar. Vid min sida kommer jag ha Mikaela. Men vet ni, just precis vid den här tiden imorgon – då har jag Ida, Mikaela och Emma ganska så säkert precis ätit en god hotellfrukost, packat det sista i ryggsäcken och begett oss mot Sveavägen. Hur spännande?!

Hur ser er torsdag ut?

10 tankar på “Urban Tribes – Now its time

Lämna en kommentar