Veckans träning, v 12.

Snabbare än någonsin har en vecka passerat och den har i stora drag handlat om jobb och träning. En riktigt bra sådan!

Träningsveckan som varit

Fokus träning har det varit, fullt ut, och det har inneburit flera riktigt riktigt bra pass. Lite extra krydda har det varit på dom och det har känts – i både kropp och själ. Jag har klivit utanför boxen, som ni kunde läsa igår, jag har invigt löpsäsongen inför alla fantastiska utmaningar jag ska ta mig an i år och styrkepassen på gymmet har varit starka. En härlig känsla som jag hoppas kunna ta med mig in i vecka 13…

Måndag – Gym
Tisdag11 km löpning 
Onsdag – Gym
TorsdagTabatatorsdag
Fredag – Vila
LördagYoga – Easyline – Soma Mind
Söndag – Löpning 13 km i stormvindar

8 pass på sex dagar – jo min kropp vill ha en vilodag nu. Det ska den få – idag vilar jag och det med basta. Men känslan när kroppen svarar som den ska och inte gör några ljud ifrån sig – den är underbar!

Veckan som startar idag

Veckan som startar idag, vecka 13 alltså, kommer också innebära massa träning – kanske inte i den bemärkelsen att jag kommer hinna med lika många pass som under veckan som varit. Men fokuset kommer ligga där. Jag jobbar kortvecka, måndag – onsdag. Jag kommer försöka lägga in några rätt lugna pass här i Sundsvall under de dagarna för att sedan packa väskan med penna, papper och en härlig känsla när jag åker till Stockholm. Det är dags att göra det jag såå länge drömt om – utbilda mig till LÖPCOACH!!

Det pirret i magen – ni anar inte.

Vad har ni för planer i veckan? 

Jag2

2 tankar på “Veckans träning, v 12.

Lämna en kommentar