SATS – Barre Toning på #STHLMheartbeat

Vi måste prata om något riktigt riktigt roligt – Barre Toning! Jaha tänker ni, vad är det? Eller ni kanske har stenkoll?

Barre Toning

Innan jag deltog på Sofias (uppochhoppa) fantastiska event, STHLMheartbeat, i lördags hade jag ingen som helst aning om vad det här egentligen var. Jag hade nog hört talas om det – men det var inte mer än så.

sats sats1Bilder lånade från Träningsevent.se – Här presenterar Sofia Fredrik som ska hålla passet och han i sin tur berättar om passet

”En enkel styrkeklass vid barre-stången som består av funktionella grundrörelser för ben och rumpa”

Jo jag tackar!! Träningsvärken i just ben och rumpa var inte att leka med. Det är först idag, torsdag, som jag känner att benen och rumpan åter är på banan. Men passet då: Som sagt, det var ett enkelt (men sjukt jobbigt – mjölksyran sprutade ur öronen på mig) och funktionellt pass som var riktigt riktigt roligt. Ett annorlunda sätta att träna styrka på, helt enkelt!

Vill du se en kort video om hur ett pass kan gå till, klicka då på den här länken

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jag och Emmi kör hårt, i slutet på passet. Bild lånad från Emma.

Hade jag bott i en stad som hade SATS-gymmen skulle detta vara ett pass jag faktiskt skulle återvända till. Har du möjlighet, testa! Om du inte redan har gjort det? Berätta om din upplevelse i sådana fall!

 

4 tankar på “SATS – Barre Toning på #STHLMheartbeat

  1. Det ser kul ut och låter som ett Katta-pass! Hade inte heller nån aning om vad det var för något!

Lämna en kommentar