Löpsäsongen är officiellt igång

Jag springer året om – vilket jag gillar att göra. Oavsett väderförhållanden. Jag känner att jag vill hålla löpningen igång, hela året, för att inte behöva ”börja om” när den ”riktiga” säsongen drar igång. Ja, ni fattar! I år har längdskidorna fått tagit plats – inte mig alls emot, tvärtom. Men nu längtar jag löpning och framför allt att komma igång med träningen inför alla lopp jag ska springa.

Löpsäsongen är officiellt igång

Premiärturen på 2017 löpsäsong är nu härmed invigd. HURRA HURRA. Alltmer kommer handla om löpning här inne och ingen är lyckligare än jag för det. Du med hoppas jag? Jag knöt på mig skorna och gav mig iväg.

bild1

Men skidorna då – vad har dom haft för inverkan?

Konditionen har nötts ändå – att åka längdskidor kräver sitt kan jag meddela. Träningen har utförts utomhus – oavsett väder. Det är något jag känner mig mest nöjd över – det är nämligen det jag strävar efter, varje år – att träna utomhus. Jag har lyckats! De få löpturerna jag faktiskt tagit i vinter har inte märkts någon större skillnad på, tvärtom! Benen har varit pigga och löpningen har känts lätt. Så summa summarum – Alla timmar på längdskidorna har gett resultat.

Men nu blir det fokus löpning! Du hänger väl med? 

Premiärturen landade på 11 relativt snabba kilometer – tillsammans med en vän och hennes sambo! Umgänge när det är som bäst. En härlig kvällsrunda genom Sundsvall stad. Uppdatering om lite smått och gott – när en inte träffats på länge finns det mycket att prata om. Dagsljus blev till mörker och tisdagskvällen blev riktigt riktigt bra. Nu kör vi!

bild2

Lämna en kommentar