Träningsevent – Sthlm heartbeat

” Nu händer det äntligen, snart är det dags för mitt STHLM heartbeat
som jag ordnat för att få ditt hjärta att slå starka och glada slag

och att ge dig ny inspiration till din träning! ”

Så härligt och inspirerande skrev Sofia på sin blogg igår – orden riktar sig till Sofias fantastiska träningsevent som hon arrangerar på Fotografiska i Stockholm till helgen. Låter det inte riktigt inspirerande, så säg?

Jag har vid några tillfällen deltagit vid andra events som Sofia med flera arrangerat och det har varit succé – varje gång! Så när jag för några veckor sedan fick en fin inbjudan till STHLM Heartbeat kunde jag inte annat än, tacka Ja! Är lycklig över detta. Tack!

Till helgen befinner jag mig alltså i Stockholm – om så bara för ett dygn men svett, träningsglädje och härliga återseenden utlovas och ni kommer kunna vara med mig – via mina sociala medier – hela dagen. Lördag it is. Du hänger väl med?

 

Logo-color-STHLM-heartbeat-1200bild lånad från STHLM heartbeats hemsida.

Känner jag någon som ska dit?

Lämna en kommentar