Hydro Flask – en ny äventyrskompis

I många fall av tio väljer jag att köpa grejer med kvalité – sådana grejer som du vet, många gånger kostar en slant extra. Visst, det svider i plånboken ibland men i längden är det värt det. Jag tycker det i alla fall. Hur tänker du?.

Tränings- och friluftstillbehör, såsom kläder och accessoarer lägger jag ner en hel del pengar på. Det är saker jag använder flitigt och som slits rätt hårt. Där brukar alltid kvalité gå före allt annat. Jag brukar läser på, fråga mig för, testa och recensera. Jag lär mig allt eftersom – vad som faktiskt är av riktigt bra kvalité och som jag själv känner mig nöjd med.

Jag vann en flaska inne hos Sofia innan jul – En Hydro Flask. En vattenflaska som ska värma respektive kyla din dryck i upp till 6 respektive 24 timmar när du är ute på äventyr. Jag var tvungen att testa – för det är så jag gör. Läser på, frågar mig för, testar och recenserar.

Hur gick det?

flaska

Först och främst – Lila – WOW – Min favoritfärg. Vi blev snabbt bästa vänner. 

Hydro Flask(an) har fått hänga med mig på några äventyr under den sista tiden – flaskan har både hållit mitt vatten nedkylt samt hållit kaffet varmt under dess äventyr. Flaskan är av lagom storlek, sådär att den rymmer kaffe för cirka 2 personer (beroende på hur mycket kaffe en dricker givetvis). Den tar alltså inte speciellt stor plats i väskan. Den håller tätt och är enkel att dricka ur. Och slutligen – Ja, den håller faktiskt både kyla och värme. Helt klart värt att klicka sig in och läsa mer alltså. Tummen upp från mig!

Kul att hitta en ny äventyrskompis som jag kan lita på – har tyvärr rätt dåliga erfarenheter av andra flaskor jag använt.

Har du någon favorit?

Lämna en kommentar