3 bra saker med min dag

1. Jag klev upp innan 06 och startade morgonen starkt på gymmet. Det blev ett pass med fokus axlar och jag kunde sedan med en härlig pirrande känsla traska hemåt och käka en gofrukost. Ni vet när en kan sitta länga, plocka och bara njuta. fint var det. Gillar grejen med att ladda kroppen med bra energi inför en bilresa på några timmar.

2. Eftersom det är sportlov här i Sundsvall passade jag på att ta ledigt några dagar. Ja som ni vet – jag jobbar på skola och det innebär färre barn på loven. win win liksom. Onsdag, torsdag och fredag. Den lyxen alltså. Så himla skönt att kunna vara ledig mitt i veckan. Må gott och bara vara. Det är något man unnar sig alldeles för sällan.

3. Detta är förmodligen veckans höjdpunkt – Åre – om inte något helt galet magiskt händer under resan. Bara Åre får mig ju att hoppa jämfota. Ett par dagar i fjällen – med endast fokus på slalomåkning – det kan bli hur bra som helst. Jag är laddad!

Imageimorse på gymmet

8 tankar på “3 bra saker med min dag

  1. Vad härligt det låter, allting! Min dag har börjat väldigt bra med ledig dag tillsammans med barnen. Lång frukost med samtal och skratt. Nu ska vi leka i den otroliga mängd snö som kommit och sen äta lunch tillsammans med andra nära och kära. Bra dag helt enkelt! Kram på dig!!

Lämna en kommentar