Propud – Chrunchy Granola

Viktigheter som mellanmål – sådant behöver vi prata om ibland. Hur tänker du kring mellanmål? Äter du mellanmål på dagarna? Om så – vad äter du i sådana fall? Skriv gärna och berätta!

Propud – Chocolate Banana

Relationen mellan mig och mellanmålet är starkt – men det tål nog att nämnas, att vi ibland hamnar på kant sinsemellan. Vems fel det är – det låter jag vara osagt. Kanske är det min tajming som är urusel ibland – monstret inom mig har nämligen en tendens att komma fram om inte tajmingen är den bästa eller om mellanmålet inte ger sin kärlek i rättan tid. Men allt som oftast äter jag mellanmål – varje dag – minst två gånger om dagen.

Just nu är det denna (nedan) från propud som är favoriten – när det kommer till ”snabba” mellanmål som enkelt går att plocka fram och äta. Ett gott och bra tips när du är på språng mellan möten eller annat som kan ställa till tajmingen. Tummen upp från mig!

propud

Lämna en kommentar