Träning vecka 9 samt planer för mars

Återigen har jag vinkat hejdå till en vecka. Vecka 9 – En vecka fylld med massa härlig träning, vilket det var i mångt och mycket fokus kring. Mitt egna triathlon planerades och avverkades. Lär mer om det HÄR. Annars såg veckan ut såhär:

Måndag – Vila
Tisdag – Gym fokus marklyft / 7.5 km längdskidor 
Onsdag – Vila (45 min promenad)
TorsdagTorsdagstabata
Fredag – Löpning 5 km
Lördag Löpning 6 km 
SöndagTriathlon (cykling, löpning och längdskidor)

Jag känner mig mycket nöjd efter veckan som varit – totalt 8 pass har avverkats. 17 km löpning, 17,5 km längdskidåkning, 12 km cykling och 2 starka gympass. Nu går jag in i vecka 10 – med mer pepp än någonsin. Jag är otroligt laddad för att börja min träning inför Salomon 27k samt de andra utmaningarna jag har planerat in.

Mars månad

I samma veva som jag checkade av årets bästa träningsvecka traskade vi alla in i en ny månad också. Mars månad – En månad jag hoppas ska fyllas med än mer härliga och inspirerande träningspass/träningsmöjligheter. Jag kommer låta kroppen visa vägen – göra det som känns rätt! Men inte alls glömma att ha roligt på vägen. Vilket är det viktigaste.

Och vet ni, den här första veckan i mars – den ska spenderas i Åre. Det kan inte gå fel.

Annars vill jag fylla månaden med detta:

– Fem dagar i Åre ska spenderas med all fokus på slalomåkning.
– Ett dygn i Stockholm ska göras för att medverka på träningseventet Heartbeat som Sofia (uppochhoppa) arrangerar.
– Förhoppningsvis ska ytterligare en helg spenderas i fjällen (Vemdalen) – då med fokus längdskidor.
– Slutet på mars månad kommer också den spenderas i Stockholm – för att då utbilda mig till löpcoach.

Vet ni – mars månad kan komma bli årets bästa månad. Så otroligt mycket fint är på gång.

 cykling

10 tankar på “Träning vecka 9 samt planer för mars

  1. Kul med en månad både i fjäll och storstad, bästa världarna liksom 🙂 och roligt att du ska utbilda dig till löpcoach!

    • Eller hur! Visste inte att den skulle bli Såå pass bra förrän jag skrev ner allt som kommer hända 🙂

  2. Låter som Mars kommer bli en händelserik och härlig månad för dig med, ska bli kul att ses irl i Sthlm 🙂

Lämna en kommentar