En tidig morgon i Sundsvall

Det är löpningens dag idag. Hur stor längtan än må ha varit till att få knyta på mig skorna imorse och fira löpningens dag idag, fick jag hålla mig till vad jag lovat, – ta det lugnt så att kroppen hinner ikapp! Ja, jag har faktiskt legat däckad i en vecka och jag tänker inte orka med något bakslag. Jag får helt enkelt fira löpningen en annan dag. Men jag gjorde ändå det bästa av situationen..

Mari

Tidig promenad i Sundsvall. Klockan 06.47, för att vara exakt kastade jag iväg ett meddelande till min ena syster, som jag vet var vaken. -”Promenad?”. Någon sekund senare fick jag ett svar, – ”Nu? Isf är jag på!”. In på toa, kläder på och sedan var jag ute. Strax innan 06.30 traskade vi iväg, i ett tyst och mörkt Sundsvall. En timme och tjugo minuter senare hade vi uppdaterat varandra om typ allt, – ni vet, allt mellan himmel och jord och lite därtill. Vi hade också väckt Sundsvall och våra kroppar till liv samt kickat igång frukosthungriga magar. En bra start helt enkelt.

SundsvallSundsvall1 stan

Men, nu längtar jag efter en härlig löprunda. 

2 tankar på “En tidig morgon i Sundsvall

Lämna en kommentar