Februari – Det här ser jag fram emot

Februari månad tar vid, exakt på pricken idag faktiskt. Andra månaden på året och året 2017 har börjat riktigt fint. Jag går tyvärr in i februari med en ihärdig förkylning som inte alls verkar vilja släppa, tvärtom! Den liksom har klamrat sig fast, och tänker nog stanna där ett tag till.

Men, jag tänker inte deppa ihop för det. Jag har trots allt massor att se fram emot, – inte alls något planerat egentligen, men sådana där vardagliga saker som oftast är de stunder en minns mest. Ja, ni vet vad jag menar. Nå, vad vill just Jag att februari ska bjuda på?

Saker att se fram emot under februari månad 

» Ljuset. Dagarna blir längre och längre och jag har redan nu märkt stor skillnad, att kunna få gå hem efter en arbetsdag och det fortfarande är ljust, – det är grejer det, ljuvligt helt enkelt!

» Skidåkning. Oavsett om det blir längdskidor eller slalom ser jag fram emot många timmar i pjäxorna. Dagsturer eller dagar i fjällen, det återstår att se. Men februari vill jag ska innehålla massa skidåkning.

» Stockholm. En trip ned till huvudstaden är sedan en tid inbokat, – den sker om cirka två veckor. Jag och ett härligt bloggäng ska prata framtid och knyta nya kontakter. Superspännande!

» Vila och återhämtning. Mellan all aktiv rörelse, som kommer vara både skidåkning, löpning och styrketräning vill jag ge mig själv härliga stunder med vila och återhämtning. Möjligtvis (ska bara få med mig något sällskap) att jag gör det på ett SPA, ett presentkort ska användas och jag känner, – att rätt tid är Nu.

» Planera och strukturera. Framtidsvisioner är på agendan, både (eventuellt) yrkesmässigt och på privata plan, men jag måste ta mig tiden att sätta mig ned, skriva och fundera på hur jag faktiskt vill ha det. Spännande är ordet!

» Distanslöpning med stopp för fika. Alltså, jag har läst det både hos Anna och Helena. Distansträning med stopp för fika, hur härligt låter det inte? Shit, jag går igång på det totalt. Ger februari mig tiden till detta, då vill jag göra det. Annars blir det senare i vår.

Hur ser dina tankar och fundering ut, kring februari månad? 

img_3017

 

4 tankar på “Februari – Det här ser jag fram emot

  1. Jaaa, distanslöpning med fika- och/eller fotostopp är det bästa som finns! 😀
    Kram M

    • Måste få in mer sådant i mitt liv känner jag, låter verkligen underbart, framför allt det där med fikastopp 🙂 KRAM

Lämna en kommentar