Första löprundan på länge.

Byta ut skidpjäxorna mot löparskorna, det var på tiden! Igår gjorde jag det. Igår var alltså dagen då jag hoppade ner i löparskorna och tog en härlig fredagsrunda efter jobbet. Att kunna påbörja helgen på det allra allra bästa sättet plus inse att löpningen känns lika bra som för några veckor sedan, då längdskidorna fick överta rollen som mitt största fokus. Den känslan hörrni! Den är rätt obetalbar ska jag meddela er. Några härliga kilometer in på kontot och fredagen kunde sedan fortsätta hemmavid, i soffan med en stor kopp te och en tidning.

Min helg.

Ja, min helg? Vad har jag för planer? Som vi redan vet är den påbörjad och helgen kommer fortsätta i ett lugnt tempo. Inga direkta planer är inbokade, men jag har några saker jag skulle vilja göra. Kolla här:

* Springa en löprunda till 
* Äta lunch på mitt favoritställe i stan 
* Åka en tur med längdskidorna, långt eller kort? Det spelar ingen roll! 
* Krypa upp i soffan, läsa en bra bok och bara vara. 

Mer än så tänker jag inte. Om det blir av, det får vi se! Men jag har som vision att göra det.

Hur ser era helgplaner ut?

IMG_3538

2 tankar på “Första löprundan på länge.

  1. Haha, alltså, varför blev jag sugen på att springa när jag läste det här?? Jag gillar inte ens att springa? Haha… Hoppas du får en bra helg!

Lämna en kommentar