Jag blir löpcoach.

För någon månad sedan, typ sådär i slutet på november skrev jag HÄR ett inlägg om ”Min dröm, min utmaning” där jag nämnde något jag länge velat. Något jag drömt om. Något jag skulle ta klivet att våga göra. Jag nämnde dessutom att jag skulle berätta för er, så snart jag kände att jag var hundra säker, så snart jag hade satt ned fötterna på säker mark. Det har jag nu gjort.

2017 är året då jag blir Löpcoach

Hur stort är inte det? Jag vågar knappt tro det själv. Men det känns så jäkla bra.

Löpningen har funnits i mitt liv i flera flera år och nu, efter att ha fått upplevt miljontals (kanske inte riktigt så många, men i alla fall väldigt många) underbara stunder i löparskorna vill jag ge andra människor möjligheten att få uppleva detta fantastiska. Den 31 mars-1 april gör jag detta till verklighet. Jag tar klivet.

Jag har valt att gå coachutbildningen som Urban Tribes har, vilken jag bara har hört positiva ord om. Kursen innehåller både praktiska och teoretiska delar, – där jag kommer få lära mig allt ifrån hur man gör konditionstester, löpstyrkeövningar, analyserar pulskurvor och mycket mycket mer. Jag är sjukt pepp på det här. Efter avslutad kurs kommer jag ha alla möjligheter som finns för att starta löpgrupper, – vilket är min stora ambition med detta, – men mer om de tankarna en annan gång.

Att sedan ha detta, mina mål med 2017 att krydda allt det här med känns bara ännu bättre. Nu kör jag!

2014-08-30-298-sv-ljus

Lämna en kommentar