Tiotusen träningspass

Upp med handen, vilka här är med? Vilka har klickat sig in på vår Facebooksida och gått med i vår grupp? För visst är ni några som har gjort det? Jag är rätt säker på det! Om inte, gör det. Facebooksidan hittar du här. 

Några saker om #tiotusenträningspass. Gruppen blev snabbt mycket större än vad som trotts. Vi alla peppar varandra, dagligen, med härliga inspirerande sammanfattningar om grymma träningspass som utförts runt om i landet. Så, känner du att motivationen tryter och inspirationen saknas, – in på gruppen och låt dig inspireras! Vilken glädje säger jag.

Och än är det inte för sent, det är bara att hoppa med. Regga din träning under hela 2017, summera sedan alla dina utförda pass i slutet på året och var då med och skänk 1 krona för varje pass till Musikhjälpen. Vi kommer göra stordåd och det vill du inte missa.

Glöm inte att tagga #tiotusenträningspass på instagram när du lägger upp något där.

tiotusenheader2-e1482856997320

2 tankar på “Tiotusen träningspass

  1. jag räcker upp handen och samtidigt ger en applåd för ett superbra inititativ! Det är så roligt att se energin som finns i gruppen. Tog även hem appen training goal och fyller noggrant i mina pass.

Lämna en kommentar