Tiotusen träningspass.

Vad kan vara mer motiverande än att ge sig själv och sin egna kropp rörelse, att främja och inspirera andra till detsamma men också samtidigt göra det för välgörenhet? Jag skulle nog säga att det är svårt att toppa det! Eller vad säger du?

Vi på Bloggar Om Hälsa kommer under året 2017, med start den 1:a januari ha en utmaning igång, som går ut på att vi – och du – tillsammans ska träna tiotusen träningspass tillsammans. För att sedan vid årets slutspurt skänka en krona för varje individs avverkade träningspass. Målet är kunna skänka 10.000 kronor. Det finns inga krav på hur många pass en själv måste utföra. Det bestämmer du. Låter det inte bra? Blir du nyfiken? Vill du hänga på? Gör som många andra, gå med i vår Facebookgrupp

Använd #tiotusenträningspass  

Fundera, klicka dig med i gruppen, knyt skorna, tvätta svettbandet och peppa igång. 2017, nu kör vi!

tiotusentraningspass-1000

 

2 tankar på “Tiotusen träningspass.

Lämna en kommentar