Julaftonslöpning.

En tradition jag haft sedan länge är att springa på julaftonsmorgonen, vilket också skedde i år. Idag. Klockan 8.00 gav jag mig ut, i regnet….

Här kan ni läsa om förra årets löppass 

Julaftonslöpningen i år skedde som sagt i regn samt i 3 plusgrader och kolsvarta mörker. Inte riktigt vad jag eller någon annan förväntar sig på julafton kanske, men vad att göra (?). Löpningen i sig gick bra, det var en härlig runda som fick den annars väldigt härliga dagen att starta på det bästa tänkbara sättet. Sedan bär det av till min ena syster för en heldag med massa mys och kärlek…

Startade ni er dag med träning? juuul

2 tankar på “Julaftonslöpning.

 1. Japp, fast här var det sol mellan typ 9 och 11, sedan började det ösregna igen.
  Tur att jag kom ut vid halv 10 då…. Hehe! 😀
  God fortsättning, fina du! <3

  Kram M

  • Haha, ja det var tur! Skönt :). När jag hade duschat och gjort mig klar för resten av dagen, då kom solen :).
   Hoppas du hade det bra igår? Kramar fina du

Lämna en kommentar