3 bra saker med dagen.

Jag jobbar bara till 14.00, vilket resulterar i en härligt lång eftermiddag denna härliga fredag. Den kommer innebära träning, iordningfix för att sedan åka och fira min äldsta syster som fyller år. Familjen samlad och en bra start på helgen.

En väska är packad, – för jag ska till stugan med föräldrarna så snart vi firat klart min syster ikväll. Jag har beställt en lugn helg, med god mat, frisk luft, godsaker, Vinterstudion och bara ingenting alls. Jag behöver det nu!

Att jag tillsammans med mina fina kollegor haft en härlig förmiddag tillsammans, med planering och massa skratt. Sådant som behövs på jobbet ibland. Eller, rättare sagt, ganska ofta faktiskt. Så härligt. Så välbehövligt.

Hur ser din fredag ut?

IMG_6808Detta underbara ska jag vakna upp till imorgon.

4 tankar på “3 bra saker med dagen.

  1. Låter hur härligt som helst 🙂
    Jag ska iväg och köra intervaller snart, sen äta lunch med 2 vänner och deras bebisar, sen vet jag inte mer vad fredagen bjuder på, det visar sig 🙂 Ha en underbar helg!

  2. Jag har panikjobbat ikapp två månaders bokföring. Nu är det paus för lite löpning i dagsljus. Sen startar packandet för sydafrikaresan. Nedräkningen kan börja!

    Din helg låter underbar by the way.

Lämna en kommentar