Välkommen måndag.

Hur ofta tar man inte orden ”oj vad tiden går fort” i sin mun egentligen? – Rätt ofta om du frågar mig! Vissa veckor tenterar att försvinna snabbare än andra och den som varit har varit en sådan. Jag har knappt hunnit reflekterat över vad som hänt, men samtidigt har veckan inte alls varit stressig. Inte det minsta. Tvärtom nästan. Det har varit en bra vecka. Trots det så har vintertröttheten slagit till, för så mycket som jag sovit de här senaste dagarna (läs: sedan i onsdags typ) har jag inte sovit på väldigt länge. Himla skönt egentligen men jag hoppas nu att energin är tillbaka…

Helgen har varit en riktigt lugn historia. Vinterstudion har haft premiär, vilket ni säkert redan har stenkoll på, och vid tv:n har jag självklart suttit bänkad. Ett måste under vinterhalvåret. Det är mitt favoritprogram för övrigt. Annars har dagarna fyllts med vila, träning, god mat, familj och småfix hemmavid…

Förra veckan ville jag fokusera mer på löpningen, vilket det till viss del har gjorts, kanske inga riktigt så många kvalitativa pass, utan mer sådana för att hålla igång (inte alls dumt det heller) och för att variera mig i träningsschemat. Jag ville också tända en massa ljus och bjuda hem några vänner, något jag också gjorde men som tyvärr blev uppskjutet då dagar och tider krockade oss emellan. Summering: En bra vecka helt enkelt. Mer sådana, tack.!

soluppga%cc%8ang

Den här veckan, vad vill jag?

* Jag vill ta igen den där inbjudan till vännerna som blev uppskjuten.
* Jag vill styra upp ett schema för min styrketräning. Jag vill ha lite mer regelbundenhet samt mer fokus.
* Jag vill ta vara på alla möjligheter till dagsljus. Det är så otroligt viktigt nu!

Den här veckan, vad ska jag göra?

* Jag ska på kvällsmöte på jobbet (sjukt bitter över att det är på min tidiga dag)
* Jag ska köpa galgar. Tydligen kan man inte alls ha för många av dom.
* Jag ska köpa en present åt en vän som fyller 30 i helgen, festligheter väntas!

julmarknad7

/ M A R I

Lämna en kommentar