Dagens i listform.

Dagens frukost: Kvarg/keso, blåbär, kanel, chiafrön, müsli, ägg, ett glas vatten och en kopp kaffe.

thumbnail_IMG_9097

Dagens inställning: Fredag.. LYCKA! Helgen är välkommen och den kommer innebära lugn.

Dagens (natten som var) sömn: Sovit som en prinsessa, i cirka 10 timmar. Tackar och bugar för den!

Dagens möte: Planeringsförmiddag med mina närmaste kollegor.

Dagens träning: Marklyfts-fredag på gymmet med en liten touch av stretch/rörlighet.

Dagens måste: Usch vad jag inte går igång på ”måste”, men hmm…jag tror faktiskt inte fredagen innebär några måsten. Eller jo, två saker…ringa ett samtal samt säga upp en prenumeration som jag helt enkelt inte orkat göra. Påminn mig!

Dagens fundering: Undra om tomten hör mig trots att jag är 30 år? Jag kan ju nämna det i all fall, det är alltid värt ett försök. Dator, gopro/eller en grym kompakt systemkamera, träningskläder, skidresa….. Nu har jag nämnt det! Vad tror ni, hörde han mig?

 

4 tankar på “Dagens i listform.

  1. Tomten hör allt! Eller man kan ju alltid hoppas. Själv har jag hört att tomten inte kommer till Sydafrika där jag kommer spendera min julafton. Det kan ju bli katastrof…

    • Tack Anna! Då hoppas jag han hörde min önskan =)
      Meh, Sydafrika på jul…hmm… inte illa ju, vad kul! När åker ni?

Lämna en kommentar