Veckan som varit.

En bra vecka. Både på jobbet och hemma. Snö och åter snö. Massa snö har det kommit och slutet på veckan (läs: fredag-söndag) var så där löjligt vacker som egentligen inte dagarna i mitten på november brukar vara. Ni vet, kall, gnistrande klar och alldeles perfekt. Det var lite sitta-längst-en-hus-vägg-och-njuta-känslor över det hela. Att november bjuder på sådant tackar jag bara för. Träningen har gått galant, fina gympass (dock en muskelbristning i vänstra bicepmuskeln, så min vänstra arm lever sitt egna lilla liv, som svullen och stel) och två härligt snöiga löprundor.

Den här veckan som kommer är också den ganska oplanerad, men den fylls säkert sakta men säkert med finfina grejer. Hur har er vecka varit och har ni något roligt planerat under denna veckan? 

Förra veckan ville jag göra den andra snögubben för året, göra den första snöängeln, svettas på gymmet, njuta av en härlig vinterrunda i löparskorna och mysa i soffan med massa tända ljus. Och om sanningen ska fram, jag skred allt till verket. Helt fantastiskt underbart!

a%cc%88ngel

Den här veckan, vad vill jag?

* Jag vill fokusera lite mer på löpningen, den har fått vila lite när jag istället fokuserat på att träna styrka
* Jag vill återigen, tända massa ljus och bara vara
* Jag vill bjuda över några vänner på en myskväll. Jag ser tända ljus, olika tesorter och massa goda kexar/ostar
* Jag vill klä mig lager på lager och möta vinterns mörker under en härlig löprunda
* Jag vill äta en lång härlig frukost, sittandes under en filt i soffan och se Vinterstudion som drar till helgen

Denna veckan, vad ska jag göra?

* Jag ska bjuda över några vänner
* Jag ska se Vinterstudion, ett måste varje helg, hela vintern. Så mysigt!
* Jag ska vila min vänstra arm, i hopp om att den är helt återställd snart.

img_5252_fotor

/ M A R I

Lämna en kommentar