Årets första julmarknad.

Årets första julmarknad är besökt. Jag stred lite emot mina egna regler kan jag säga. Jag brukar inte vilja se eller känna något juligt förrän första advent, det är då, i min värld julen börjar. På riktigt. Men i år blev det annat, jag besökte årets första julmarknad redan i mitten på november. På min egna begäran. Men när söndagens väder visade sig vara alldeles fantastiskt var det svårt att låta bli..

vinter3julmarknad7

Det var kanske inte den bästa julmarknaden jag varit på, men så där lagom och alldeles tillräcklig för att jag skulle bli varm i själen. Mina föräldrar och min ena systerdotter var med och de hade samma tankar 

vinter5vinter2julmarknadjulmarknad4vinter1julmarknad3_fotor_collage

Efter helgens inslag av julen väntar jag nog till den första advent innan jag fortsätter mitt julmys.
Har ni tjuvstartat julen ännu?

/ M A R I

1 tanke på “Årets första julmarknad.

Lämna en kommentar