Välkommen måndag.

Jag lägger ytterligare en vecka i ryggsäcken, en vecka som varit riktigt skön. Höstlovet på jobbet har präglats av massa utomhusaktiviteter, renovering av lokaler, tidiga dagar och mycket kvalitetstid med de barn som varit på plats. En bra arbetsvecka. Hemmavid har jag hunnit med sådant som jag i vanliga fall, eller låt oss säga, inte annars när det är full fart på jobbet och jag har mindre energi efter arbetsdagens slut, hinner med. Eller prioriterar. Träningen har fungerat också den bra, jag har haft massa energi över och det har jag tagit ut på riktigt kvalitativa och roliga pass, trots en lite rosslig hals, som jag trodde skulle övergå i en förkylning, men ack så fel jag hade…eller?!..Vi får se! Helgen har bjudit på årets första snö och närmare 3 dm har det kommit, jo jag tackar, ingen kunde bli lyckligare än jag. Så himla otroligt vackert. En liten strimma av julkänsla flög över mig igår kväll faktiskt.

Den här veckan, vad vill jag?

* Jag vill bygga den andra snögubben för i år
* Jag vill göra årets första snöängel
* Jag vill snöra på mig löparskorna och springa i de vackra vinterlandskap som sträcker ut sig utanför dörren
* Jag vill spendera härligt svettiga stunder på gymmet
* Jag vill ta igen mig i min soffa med massa tända ljus

Den här veckan, vad ska jag göra?

* Jag ska om jag så behöver be om proffshjälp få över allt från min gamla mobil till min nya
* Jag ska på VIP-kväll på Volvo och kika på snygga bilar
* Jag ska maila och kolla upp några möjligheter/saker inom några grejer som kanske ändras framöver

Hur ser din vill- och skalista ut i veckan?

frukostMorgonens frukost..färskpressad grapejuice, mitt craving just nu..såå gott..

/ M A R I

6 tankar på “Välkommen måndag.

 1. Härligt med snö! Här är det kallt men ingen snö, grått och brunt som vanligt. Ja vad händer i veckan..? Jobb är väl det som är inplanerat. ☺️

 2. Jag VILL:
  1 .springa långpass i skogen
  2. testa nya saluhallen i Malmö, med alla nya lunchrestauranger som dykt upp!
  3. att Vänsterbenet ger upp!

  Jag ska:
  1. Springa lugna korta pass..
  2. Äta rester
  3. Dricka galet mycket cappuccino för att värma mig i detta iskalla väder som blev!

 3. De där med teknik… uscha! Hoppas det löser sig.
  Själv försöker jag lära mig att hantera en samsung och en iphone samtidigt… 😮 (Privat- och jobb telefon). Haha!

  • Haha, ja. Om jag fick liite av de generna i alla fall 🙂
   Oj, den kombon är jobbig. Hoppas du lär dig 🙂 kram

Lämna en kommentar