Veckans träning, v. 42.

Vecka 42. Det finns ju veckor och så finns det veckor. Ja ni vet, den ena är bättre än den andra. Någon är fullspäckad och någon i princip tom. Vardagen rullar på och tiden rusar iväg. Ibland är saker väldigt svåra att planera in och du behöver vända på varenda minut för att få det att gå ihop. Och ibland bara klaffar allt och du hinner göra det där lilla extra som du önskar. Vecka 42 har varit en sådan vecka. En vecka fullspäckad med grejer, men ändå så pass, att jag kunnat få till det där jag velat göra. Gå på after work. Avverka alla planerade träningspass. Lusläsa alla de tidningar som lagts på hög. Vila på soffan. Städa. Njuta av lugnet ute på landet. Men också få vara hemma och bara vara. Tiden har verkligen varit på min sida under den gångna veckan. Så himla glad är jag över det 

MåndagSpinning 45
TisdagMorgongym 
OnsdagLånga intervaller
Torsdag – Gym, marklyft, armar/axlar
Fredag – Vila
LördagWOD
Söndag – Löpning 8 km

En vecka med fokus på många fina kvalitativa pass, som kroppen helt och hållet varit med på. Inget knorrande alls. Kroppen har svarat och allt har känts perfekt. Variation stavas det. Vilken vecka. Underbar på många sätt. Veckan som kommer kommer inte innehålla lika många pass, det vet jag redan nu men några är redan planerade, sedan får vi se. Men en sak är säker, helgen kommer bli magisk…

jag1

/ M A R I

2 tankar på “Veckans träning, v. 42.

Lämna en kommentar