Veckans träning, v. 41.

V.41. En vecka i kalendern som bara försvann. Jag kände knappt av den. Men, helgen kom och jag stannade upp och njöt av varenda minut. Helgen har inneburit vänskap, restaurangbesök, familj och fix i lägenheten. En sådan där helg man måste ha ibland. Då livet vigs åt allt annat än fokus träning. Riktigt skönt faktiskt! Men ack så träningssugen jag är nu, idag kör jag..

Måndag – Vila
Tisdag – Vila
OnsdagIntervaller
Torsdag – Gym, basövningar. Marklyft, utfall (gång), stående rodd, militärpress.
Fredag – Vila
Lördag – Långpromenad, upp och ner och runt och genom hela Sundsvall.
Söndag – Vila.

Träningspassen på träningsschemat har stagnerat en aning under veckan och må så vara, men idag fortsätter jag. Jag tar vid en ny vecka, laddar och kör. Jag är om än mer sugen, ibland behövs det bara ett litet break.
Hur ser er vecka ut framför er?

sundsvall1bilden är tagen för några veckor sedan då solen strålade på min fina stad, i helgen har det varit grått och blött. 

/ M A R I

2 tankar på “Veckans träning, v. 41.

  1. Den här veckan får bli som det blir. Men jag hoppas få till något eller ett par pass (om kroppen orkar). 🙂

    Kram M

Lämna en kommentar