Jag klarar mig inte utan min..

Nu i några veckor har den här rubriken florerat hos andra bloggkollegor och jag tycker det alltid är lika roligt att läsa vad andra har för tankar och funderingar. Jag klarar mig inte utan min…

Familj, vänner, partner, jobb, lön, kärlek…..och listan skulle kunna göras lång. Det finns otroligt många saker. Men för att få min vardag att fungera lite bättre och för att jag som person ska fungera lite bättre, så säger jag så här:

Jag klarar mig inte utan min:

Lugna stund vid frukostbordet. Det är den här stunden som får mig att ladda, som får mig att starta dagen på det absolut bästa sättet. Jag hinner vakna till liv, känna efter och förbereda mig för vad som komma skall. Oavsett vad. Utan mina lugna stunder vid frukostbordet har dagarna en tendens att bli ett stort kaos.

Fysiska aktivitet. Jag är djupt tacksam över att jag har alla förutsättningar som finns för att ge mig och min kropp det den älskar mest. Fysisk aktivitet. Det är något jag verkligen inte klarar mig utan. Jag reflekterar, jag stressar av, jag är, jag mår bra. Jag behöver det. För att fungera.

Egentid. Oavsett om jag är i ett förhållande eller ej, så är egentid något jag värderar högt. Det är då jag som ovan, kan reflektera, stressa av, bara vara och få andas.

Iphone. Det här är något jag egentligen inte skulle vilja vara beroende av. Men, jag är det! Jag vill snabbt kunna föreviga något, med hjälp av kameran, jag vill kunna nå mina vänner/familj om så måste, jag vill ha koll på kalendern, där faktiskt mycket av mitt liv utspelar sig, jag vill kunna scrolla på instagram eller googla fram något när så behagar. Ja, jag behöver helt enkelt min iphone.

Vad klarar just du dig inte utan?

img_7638

/ M A R I

2 tankar på “Jag klarar mig inte utan min..

Lämna en kommentar