Hjärnstark och överlycklig.

Alltså, vet ni! Jag är så jädra lyckligt lottad. Jag är så otroligt jäkla lycklig (ursäkta för de ordval jag gör men det behöver förstärkas) över alla fina människor jag har runtomkring mig. Jag är så glad. Nästan så att jag får nypa mig i armen.

Nu tänker ni säkert, Shit! Vad har nu hänt? – Inget stordåd alls, eller jo, egentligen! Att få fina mail, med fina betydelsefulla ord, få fint skrivna kommenterar både här och på instagram, få chansen att träffa er bloggläsare och i detta fallet så nära så en numer kan kalla varandra för vänner. Det är banne mig stordåd!
Håller ni inte med mig?

bok

Titta vad jag fick igår! Jag har besök i helgen, eller rättare sagt, till ikväll, av en bloggläsare tillika numer en kär vän. Tänka sig vad en blogg kan ge alltså. Så otroligt glad. Vilken tjej också. Hon överraskade mig med denna bok, som jag faktiskt tänkt köpa, men som jag inte gjort. Hur motion och träning stärker din hjärna. Ja, att det gör. Så himla rätt. Denna bok ska jag krypa upp i soffan med i höst/vinter, njuta av avkoppling, av det intressanta innehållet och en god kopp te. Förslagsvis Kung Markatta – Lakrits. Som jag för övrigt också fick i paketet… Vad jag är lycklig!

Tack!
/ M A R I

8 tankar på “Hjärnstark och överlycklig.

  1. Såå härligt!
    Det är verkligen magiskt hur många man lär känna och känner att man ”klickar” med via bloggen (och andra sociala medier). 🙂

    Kramar! <3

Lämna en kommentar