Nyhet i löparloppsvärlden.

Sälen. Sälen. Sälen. Kära Sälen. Ni minns väl? Det gör jag! Mins sagt. Jag kommer aldrig glömma den 27 augusti 2016. Dagen, datumet och året då jag blev helt frälst i fjällöpning. Då jag träffade fem tjejer jag aldrig någonsin träffat. Då jag sprang min första halvmara uppe på ett fjäll. Dagen jag aldrig kommer glömma…

Sviker minnet er? In och läs mina ord om loppet vetja.

Det var inte alls det här jag skulle nämna i dagens inlägg, nog för att den här känslan och upplevelsen tål att upprepas, om och om igen. Miljoner gånger. Gud så underbart det var och ÄR. Men i alla fall…

Vill du också ta dig till oanade höjder och njuta så som jag gjorde? Då har du chansen! Maraton, halvmaraton eller som nyheten lyder, 10 kilometer. Just precis, nyheten för nästa år är att Sälen kommer servera en 10-kilometers bana. Hur fantastiskt är inte det? Vilken succé. Ta chansen vetja. Du kommer aldrig ångra dig. Anmälan öppnar den 30 oktober! 

IMG_0386

/ M A R I

Lämna en kommentar