Veckans träning, v. 40.

En betydligt lugnare vecka än förra lämnar jag nu bakom mig. En bra sådan. Fylld med både jobb, vänskap, familj och träning. Precis som jag vill ha det. Så underbart! En blandning av det bästa liksom. Och ni, vilken höst vi har! Jag som inte ens är en höstmänniska kan så mycket som så säga, att kommer det vara så här, ja då kan jag med hela hjärtat säga att jag älskar hösten. Gud så underbart! Så vackert.

Hur har er vecka varit?

Den kommande veckan ser också den ut, att kunna bli lugn och härlig. Inga planerade måsten eller sådant som kräver mig på massa onödig energi. Det gillar jag! Träningen fortlöper, inga konstigheter, löpningen går riktigt bra och vaden den är med i matchen igen. Den där foamrollern har verkligen gjort succé.

Måndag – Vila
TisdagSpinning 45
Onsdag8 km + 20 min styrka 
TorsdagIntervaller
Fredag – Vila
LördagSpinning 45 min
Söndag – Långpass 14 km

Sundsvall1

/ M A R I

4 tankar på “Veckans träning, v. 40.

Lämna en kommentar