Träna tillsammans – ett sätt att umgås.

Jag har tagit upp det förut, Johanna gjorde det igår, – att fenomenet, att träna tillsammans är så ofantligt roligt! Alla gillar vi det inte och så må vara men jag gillar idén. Jag gillar hela grejen med det. Träna – Ett sätta att umgås! Ja, och så är det ju. Är tiden knapp att kunna hinna boka in träff med vänner eller andra nära, du vet, livet kommer emellan och alla ”måsten” är plötsligt en hel meterlång lista. Men boka in en träff ändå, gör det ni alla tillsammans gillar. Exempelvis och i detta fallet, – träna!

Exakt det gjorde jag igår. Jag bokade in en träff på gymmet med två vänner. Vi körde ett spinningpass tillsammans, med sprudlande glädje genomförde vi passet och instruktören påpekade vår gemensamma energi efter passet. Fantastiskt. Därefter stod vi en lång stund och pratade. Om ditten och datten. Vi bokade in en kväll tillsammans dessutom, där inte alls träningen var ämnet. Utan snacks och tjejsnack. Vilken lördag hörrni. Win win på allt.

Som jag nämnde, det passar inte alla. Men är just du en person som kanske har svårt att ta dig iväg, finna motivation och så vidare. Boka då in en träffa med någon du håller kär. Jag lovar, du kommer gå därifrån endorfinhög och med ett bredare leende än någonsin. Testa!

Spinning

Spinningen var igår. Idag är det långpass i löparskorna som väntar plus ett kalas för familjens ena 12-åring.
Vad gör ni?

/ M A R I

Lämna en kommentar