Veckans träning, v. 39.

Förra veckan var en sådan där vecka jag helst av allt skulle vilja stryka ett streck över. Ni vet, allt går i ett. Det fanns ingen som helst tid för återhämtning, vilket mitt liv kräver extra mycket numera samt att jag inte alls hann göra det som var och har varit planerat sedan ett tag. Hela veckan vigdes åt jobbet. Helt sant faktiskt. Allt annat fick stå åt sidan. Träningen också. Ett träningspass under veckan och två under helgen. Ingen världslig sak egentligen, livet ter sig ju så här ibland. Men det är just Jag behöver träningen. Den får mig att koppla bort. Koppla av. Stressa av. Men en ny vecka har börjat och den kommer med massa nya möjligheter…

Måndag – 8 km löpning + 20 min styrka
Tisdag – Vila
Onsdag – Vila
Torsdag – Vila
Fredag – Vila
LördagSpinningintervaller
SöndagLöpning 8 km (årets vackraste runda)

Så, Hejdå med den veckan och Hej till en ny. En vecka som ser betydligt mycket lugnare ut och så ska det bli.

Terass1

/ M A R I

Lämna en kommentar