Mallorca i bilder.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 16

Men hallå! Varför säger ni ingenting? Jag har för tusan varit på Mallorca. En vecka. Jaha, och?? Säger ni. Men ni är en aningens avis, jag vet. Är helt bombsäker på det. Men avverka en resa utan att visa en massa bilder går ju inte. Här är dom. Ett axplock av dom i alla fall. Kameran gick varm där borta. Det var första gången jag besökta Mallorca, men absolut inte sista. Kan tänka mig att åka snart igen. Kanske att Du varit där? Berätta! Något tips på hotell jag ska kolla på? Nå, njut av bilderna och ha en toppenbra torsdag. Det tänker jag ha!

/ M A R I

3 tankar på “Mallorca i bilder.

  1. Vaaa? Brusar du upp i bekräftelsebubblan? haha.. Slår vad om att folk hade diggat din resa bättre om du visat upp röven på varannan bild och hållt i drinkar. FNISS. Vykortsbilder lockar väl inte. 🙂 Så funkar den ytliga nätvärlden. Du kämpar mot 20-åriga fitnessdivor med putrumpor och sillisar betalda av pappa eller nån sugardaddy . HAHA! Ville skriva att det var aning överdrivet, men några klick bort så är det ju precis den verkligheten som breder ut sig. Hälsa är bara för tråkisar. Men det var väl gött för dig att få lufta fötterna i solskenet och komma bort från dystra sverige med sitt maniska höstdepp 🙂 Men snart blir det ju skidor?

Lämna en kommentar