En lista om saker jag tycker mindre bra om.

En lista om saker en tycker mindre bra om florerar här ute i vimlet just nu. Listan är lite udda, då den beskriver saker en tycker mindre bra om. Sara och Malin har också skrivit sina versioner. Ni vet, sådana grejer en kanske inte pratar så ofta om. Annars brukar saker och ting ha en tendens att bli väldigt glorifierade. Nog för att jag ofta är positiv och väldigt glad över saker, men ja ni fattar.! Så jaha, här kommer sanningen om vissa saker jag tycker mindre bra om:

Min äckligaste mat. 
Jag är inte alls kräsen av mig, äter det mesta faktiskt! Men det finns två saker jag knappt kan titta på utan att bli illamående, – fiskbullar och bruna bönor! Det går liksom inte. Blir äcklad bara av att skriva om det här. Uscha!

Hatväder. 
Pedagogen i mig säger ”det finns inga dåliga väder, bara dåliga kläder” och tametusan, det stämmer! Klär man sig rätt behöver man inte klaga på vädret. Men okejdå. Kombinationen av regn och blåst. Den är sådär rolig.

Då tappar jag humöret helt. 
När människor ger sig in i diskussioner, där dom vägrar att ge sig och tror att dom har rätt och koll på allt, trots att dom knappt har någon som helst bakgrund eller vetskap om ämnet i diskussionen. Jag blir tokig!

Sämsta musiken. 
Sjukt svårt. Jag lyssnar på så otroligt blandad musik. Men något jag aldrig, faktiskt aldrig lyssnar på, det är hårdrock. Bara skrikit och skränigt tycker jag.

Värsta tiden på dygnet. 
Jag måste skriva likadant som min bloggkollega Malin här, – jag verkligen avskyr att vara vaken längre än jag behöver. Tycker det är vidrigt att tvinga mig att vara vaken. Mår liksom dåligt inombords av det.

Mitt sämsta humör. 
Det finns två skeden. Antingen när jag är hungrig och det har gått alldeles för lång stund sedan jag fick något att äta. Monstret i mig kommer fram. Passa er! Eller när jag varit rastlös för lång tid, det finns liksom en gräns. Superskönt att vara sysslolös en dag, kanske två. Max. Men sedan bara måste jag göra något. Tiden är för dyrbar.

Sämsta grejen jag äger. 
Skulle du ha frågat mig för några år sedan skulle jag säkert kunna rabbla upp massa saker men i ärlighetens namn, – jag har inga värdelösa saker. Alla saker fyller en funktion. Det ska vara min enorma samling vattenflaskor jag äger i sådana fall.

Värsta personlighetsdraget.
Människor som går med näsan i vädret och tror dom äger hela världen. Sådana personer som bara ser sig själva och ingen annan. Fy fasen! Det liksom kryper i mig.

tummenner-768x1024

/ M A R I

2 tankar på “En lista om saker jag tycker mindre bra om.

  1. Och jag som älskar fiskbullar. (Men aldrig får äta det, för ingen annan i familjen tycker om det…) Haha! 🙂

Lämna en kommentar