Fokus på basövningar.

Gymmet har blivit en del av min vardag, igen! Vilket är så fasansfullt roligt. Jag hade nästan glömt hur underbart det är att lyfta och få pressa kroppen. De senaste veckorna har fokuset legat på basövningar, nöta, nöta och åter nöta. Jag vill att hela kroppen ska vara i fokus när jag gymmar. Att sådana helkroppsövningar gör allt väldigt tidseffektivt är bara ett plus också. win win liksom.

Jag skulle säga så här, – oavsett vad du egentligen strävar efter är det alltid basövningarna du ska lägga ner mycket tid på. Övningarna, som innefattar Knäböj, Marklyft, Bänkpress, Stående rodd, Pull-ups och Militärpress är något du aldrig ska sluta nöta. Övningarna, du vet, grundrörelserna för din kropp, dom innebär så otroligt mycket. Heja basövningar!

Anledningen till att jag nöter detta nu är för att jag vill bygga upp min kropp igen, jag vill återgå dit jag var innan jag tog ett break från gymmet. Absolut inte för att se massa resultat och sträva efter massa synliga muskler, utan jag vill känna mig stark och ge min kropp det den förtjänar. Att må bra!

Inlägg2

Så här kommer jag fortsätta ett tag framöver, nöta och åter nöta. Jag kommer också på vägens gång öka vikterna för att utmana kroppen lite ytterligare. Ni vet, kroppen vänjer sig rätt snabbt vid saker.
Kul? Ja, du anar inte!

Hur lägger du upp dina gympass? 

/ M A R I

2 tankar på “Fokus på basövningar.

  1. Gå på ren och skär känsla. Men ja, älskar också basövningar! Särskilt marklyft och militärpress! 🙂

    PS. (Skumt kommentar-fält du har…?)
    Kram M

    • Härligt! 🙂
      Tror det är någon bugg som kommit i vägen, för det har varit lite knas sedan i går. Hoppas det ska fixa sig snabbt! 🙂 kramar

Lämna en kommentar