Sista långpasset innan Fjäll(halv)maraton i Sälen.

Idag är det lördag och det är exakt en vecka kvar till att starten i Sälen går. Starten är tidigarelagd till klockan 09 och det var faktisk då, tro det eller ej jag startade mitt långpass imorse. Inte alls planerat, det bara blev så! Men det kanske är bra att testa springa långt vid det klockslaget. Vad vet jag.

Passet imorse blev också det sista av längre karaktär innan nästa lördag. Jag skannade av kroppen och korrigerade lite löpteknik. Förmodligen alldeles för sent att få de ändringarna att sitta som gjutna till nästa vecka, men ett försök är alltid ett försök. Löpningen kändes bra, kroppen svarade på både tempoökningar och lite långsammare tempo. Halvmaran kommer få springas i ett lugnt tempo men jag ville ändå se vad kroppen hade att ge imorse. Podden (se länk nedan) jag hade i öronen de första 56 minuterna höll mig väldigt upptagen med att inte tänka på att jag sprang, otroligt spännande pod! Men väldigt ledsamt. Efter två varv runt en sjö (Sidsjön för er som vet) vände jag hemåt igen.

3,5 km upp till sjön, två varv á 2.9 km + 3.5 km hem igen = 12.8 km.
(stannade klockan på 13 km, så det diffar lite).

Ren och skär härlig löpning rakt igenom som resulterade i att jag nu känner mig okej inför Sälen nästa helg. Mycket kan hända ännu, men nu är jag redo! Hur känner ni tjejer? 

13907188_10153732890926994_3970370967607656143_nPustade ut på gräsmattan utanför innan jag gick in och fortsatte lördagen, god lunch, storstädning och senare kommer två vänner över för lite gotta och filmkväll. (Läs: det kommer inte bli någon film, för vi har alltid så otroligt mycket att prata om). Hur ser din lördag ut?

/ M A R I

10 tankar på “Sista långpasset innan Fjäll(halv)maraton i Sälen.

  • Härligt! Hoppas på bra väder så vi får njuta av naturen på bästa sätt :).
   Ojdå, missade att lägga ut länken. Men jag lyssnade på Nyhetspodden, om fallet med Lisa Holm.

 1. Du är så himla duktig Mari! Så kul att läsa även om jag är sämst på att lämna kommentarer. Och det glädjer mig att du verkar trivs där hemma även om vi saknar dig här i Sthlm! ❤️ Varmt lycka till nästa helg! Kram!

  • Åh! Älskade du <3 Tack!
   Du anar inte vad jag saknar er också, såå länge sedan vi träffades. Vore så kul att styra ihop något någon helg. Vilket jag helt klart tycker att vi ska göra :). Och du, det är underbart att se att du strålar och att du är på rätt väg. Du är fantastisk! kramar

  • Det ska bli jätteroligt, än mer roligt att vi åker ett bloggäng :). Vi kanske kan styra upp något liknande nästa år? kramar

Lämna en kommentar