Onsdagsintervaller.

Fjäll(halv)maran i Sälen närmar sig med stormsteg, det är snart bara en vecka kvar. Gaaaah!! Var tog tiden vägen? Det är nu jag sakta men säkert får börja tänka mig för för vilken träningen jag väljer att utföra. Innan nästa vecka kör jag på som ”vanligt” men nästkommande blir det mycket återhämtning samt att försöka förbereda kroppen på vad som komma skall där uppe på fjället, så gott det bara går! Det låter väl klokt?

Men som sagt, den här veckan kör jag på. Igår blev det intervaller, vilket en kan tycka var på tiden!
Sjukt BRA gick det också…

Jag värmde upp med en transportsträcka på cirka 1,5 km, till en passande gångväg där det är riktigt optimalt (enligt mig i alla fall) att springa intervaller. – Flackt, inte så mycket folk och fin natur. Perfekt! Ställde in klockan på 400 meter och körde sedan igång. Det blev 400m x 5. Skönt att jag lyckades hålla väldigt jämn fart genom alla intervallerna också. Löptekniken kändes bra och kroppen kändes pigg. En bra dag helt enkelt. Pustade sedan ut och tog mig till en närliggande backe. Ni vet en sådan där backe som är seg och vägrar tar slut. Pust. Backintervaller som avslut alltså. 4 maxade ruscher uppför, i 30 sek. Småjoggade hem, åt middag och begav mig sedan iväg igen….Vart? Det får ni reda på imorgon…

Träning Träning1 IMG_0205 Träning2

/ M A R I

2 tankar på “Onsdagsintervaller.

Lämna en kommentar