Lite tankar inför fjällmaraton i Sälen.

Fjäll(halv)maraton i Sälen är nära nu, faktiskt bara 38 dagar kvar! Vad hände där liksom? Det var ju alldeles nyligen mars, då vi tjejer bestämde oss för att boka och åka iväg tillsammans. Otroligt roligt ska det bli, jag är spänd av förväntan! Både inför hur löpningen kommer bli men också av att äntligen få träffa tjejerna.

Men hur går det med träningen inför vad som komma skall? Det har nu i flera veckor varit den stora frågan…kommer jag ens mäkta med att springa 21 km uppe på fjället? Jag är ju trots allt ingen fullfjädrad traillöpare, men vet ni, jag har redan gått in med den inställningen att jag kommer klara det, trots att jag inte alls har sprungit mycket trail sedan anmälan gjordes.

Men jag tror så här, löpningen, den har jag. Den finns i kroppen. Sedan är det självklart att trail tar mer på kroppen än vad löpning längs vägar gör, som jag sju av tio gånger springer. Men med lite jävlar anamma, som jag besitter en hel del av, ytterligare några längre distanspass (gärna i skogen) och annan förebyggande träning och tjejerna som sällskap kommer det här gå jättebra. Jag bara vet det! Eller hur? Om annars, då får jag njuta av allt runt omkring… 27 augusti, jag är redo!

Malin, Ida, Susanne, Linnea och Jenny. Hur känns det för er?

IMG_7587

/ M A R I

7 tankar på “Lite tankar inför fjällmaraton i Sälen.

  1. Det kommer du självklart fixa!
    Jag är förvisso van vid trail (som i skog/stigar) men det är ju en jäkla skillnad att springa rakt uppför ett berg och sedan bland tusentals stenar… 😉

    Men vi bara gör´t och vi kommer göra det jäkligt bra!

    Kram M

Lämna en kommentar