En lördag med två pass.

En långhelg är till ända och det är ju inte för att jag skriver att jag fått semesterkänslor under de här dagarna. Jag tvivlar inte alls på att det är flera där ute som känner och tänker likadant? Alltså, vädret! Som jag älskar det. Hoppas verkligen det här få hålla i sig och att sommaren blir lika underbar.

Men nog om det, eller vänta…en gång till. Sa jag att jag älskar värmen och solen? Nej, tänkte väl det! Nu vet ni..

I lördags vaknade jag tidigt, kikade ut genom fönstret och möttes av klarblå himmel och sol. Jag bytte om och gav mig iväg. Längst tomma gångvägar till att börja med men sedan vek jag av och sprang in i skogen. En tidig morgon klockan 07.30 i skogen, ja det var en speciell känsla. Härlig var den. Uppvärmd och klar, jag tog sikte på en kuperad backe och satte igång mina intervaller. 15 backintervaller sammanlagt och 10 upphopp mellan varje intervall. Jo hallå, mina ben väcktes till liv kan jag säga. Sedan bar det av hemåt igen. Men inte samma väg tillbaka. Det blev genom skogen. Magiskt.

Frukost intogs och sedan hörde en kompis av sig. Promenad och trapporna upp till Norra Berget här i Sundsvall var på hennes agenda. Jag kunde inte banga. Jag traskade iväg, mötte upp Emma och så tog vi gemensamt den sista biten tillsammans. Solen gassade och jag hade alldeles för mycket kläder på mig. Trapporna upp till Norra Berget innebär många trappor, berget ligger 115 meter över havet och trapporna ledde oss upp dit. Ni hör ju, galet många trappsteg. Uppför. Tre vändor upp blev det och det brände fint i baken. Svetten rann på oss båda. Vi samtalade om allt mellan himmel och gjord och tyckte minsann att Sundsvall kunde bistå med lite vatten där uppe på toppen (för vi själva var inte smarta nog att ta med oss). Men härligt var det! Sedan promenerade jag hem på möra ben. En stoooor kyckling/halloumi-sallad och en kall Loka smakade ljuvligt därefter.

Två pass på en lördag! Man tackar. Så himla underbart. Tänk om alla lördagar kunde vara som sådana.

FullSizeRender (4)Skor UtsiktBilder från promenaden/trapporna..

Hur ser er måndag ut? Själv jobbar jag och avslutar dagen med fotboll.

/ M A R I

6 tankar på “En lördag med två pass.

    • Haha ja, jag ställde mig själv samma fråga i morse. Hur ska jag kunna börja jobba idag? Jag som trodde det var dags för semester. Men men, snart så 🙂

  1. Blir lite avis när jag läser! Så skönt att få köra träningspass ute i det hr fina vädret 😀 Kan tro att du var nöjd! Bra kämpat Marie 🙂

Lämna en kommentar