Motion. Gör det tillsammans med någon.

Något jag verkligen brukar uppmana folk till är att träna tillsammans med någon. Eller som denna gången, promenera i två timmar och samtidigt inkassera kvalitetstid med en nära vän. Det där är något jag verkligen gillar och uppmanar er till att göra. Så fantastiskt på många sätt. Du hinner inte ens tänka på att du rör dig medan du pratar om allt mellan himmel och jord med den du delar tiden tillsammans med. Kanske att ni springer tillsammans, cyklar eller vad som. Men gör det! Det är så värt det.

Kanske att du eller ditt sällskap ofta tycker att tiden inte riktigt räcker till. Dagarna går i ett och stunder tillsammans går sällan att få ihop. Men motionera tillsammans, du vet, två flugor i en smäll. Perfekt! Det hinner alla med. Det gäller bara att planera och prioritera.

Sol IMG_7719En vy över Sundsvall. 

Igår startade jag dagen tillsammans med en vän. Vi båda hade planer på att börja dagen på liknande sätt så ja, vi gjorde det tillsammans! Betydligt mycket trevligare och roligare. Morgonpigga som vi båda är var vi redan ute innan 09 och två timmar senare traskade vi in på en närliggande butik och handlade hem frukost. En bättre start på en ledig dag helt enkelt.

Så hörrni, boka in en dejt med någon. Ut och rör på er tillsammans. Njut! Mer sådant åt folket skulle jag säga..

/  M A R I

2 tankar på “Motion. Gör det tillsammans med någon.

Lämna en kommentar